Cookies

Masážní lubrikační gel Allover broskvový

Vynikající vůně, která pohladí vaši pokožku a svádí k polibku.

 

Cena  749,- Kč
Výrobce
YESforLOV
Rozměr
50 ml
Barva
čirá
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Masážní lubrikační gel Allover broskvový

První tajemství yesforlov ALLOVER DELICIOUS MASSAGE GEL je to, že se dá aplikovat na celé tělo, včetně vašich intimních partií. Navíc, v případě, že někdo myslí, že je to jen kosmetický výrobek, opouští pokožku božsky měkkou a hedvábnou.

Druhé tajemství  yesforlov ALLOVER DELICIOUS MASSAGE GEL je jeho lahodná broskvová a meruňková příchuť, sladká a skvostná, která Vás zve k polibku po celém těle.

Poslední tajemství yesforlov ALLOVER DELICIOUS MASSAGE GEL je, že se stane vaším intenzivním lubrikačním gelem, který lze použít s latexem  a sexuálními hračkami.

 

Dávejte pozor na toho, kdo jej otevírá, protože obsahuje velmi nezbedného džina, jehož jedinou touhou je poskytnout vám  vaše nejhlubší skryté přání. Ve zcela nové, erotické, smyslné a luxusní kosmestické kolekci yesforlov ALLOVER DELICIOUS MASSAGE GEL .

 

Vlastnosti

  • zdravotně nezávadné složení
  • elegantní flakonek
  • dlouhotrvající účinek
  • nezanechává mastné skvrny
  • bezpečné pro použití s latexem a intimníma pomůckama
Balení:

lahvička 50 ml

   
Složení:

voda, cyklopentasiloxan, propandiol, glycerin, hydroxyethyl celuloza, fenoxyethanol, sacharoza, svévie, akrylát sodný, isohexadekan, polyakrylát sodný, dimetikon,allantoin, glycerylstearát, ethylhexylglycerin, butyrospermum parkii, kyslelina citronová ,stearamin, oktyldodekanol, triethanolamin, decyloleát, ceteareth-30, hyaluronát sodný, propylenglykol, Aloe prášek, oxidavaný kukuřičný olej, hypericum perforatum olej, kabomer, polyakrylát sodný, dicaprylyl uhličitan polyglyceryl-3 caprate.

youtube Masážní lubrikační gel Allover broskvový
Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.