Cookies

Erekční kroužek od JeJoue

Kolekce oblíbených produktů od JeJoue se rozrostla o erekční kroužky.

Cena  299,- Kč
Výrobce
JeJoue
Barva
modrá
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!
Barevné varianty

Erekční kroužek modrá

Kolekce oblíbených produktů od JeJoue se rozrostla o erekční kroužky. Super měkký silikonový erekční kroužek je příjemný na kůži, zároveň jeho jedinečný protiskluzový design udržuje kroužek na místě po celou dobu hraní.

Vychází ve třech intenzitách natažení od maximální pružnosti po minimální flexibilitu kroužku. Úroveň natažení není tolik o velikosti vašeho penisu jako o jeho obvodu, nejvíce pak o úrovni intenzity sevření, kterou hledáte.

BLUE

Minimální úroveň natažení je skvělá pro zkušené uživatele a osoby s menším obvodem penisu. Doporučujeme používat tuto úroveň pouze kolem základny penisu nebo varlat, nikoli obou současně.

Nabízíme také sadu, která obsahuje všechny úrovně natažení, pro ty, kteří se chtějí propracovat k co nejintenzivnějšímu a nejdéle trvajícímu orgasmu a prozkoumávat možnosti, které jednotlivé kroužky nabízí.

Stáhněte si manuály k Erekční kroužek modrá

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.