Cookies

Satisfyer MEN

Satisfyer Men není jen ledajakou erotickou pomůckou. Poskytuje nejintenzivnější stimulaci.

"pro ten nejlepší orgasmus" (Rocco Siffredi)
 

Cena  540,- Kč
Běžná cena
695,-  Kč
Ušetříte
22% (155  Kč)
Výrobce
Satisfyer
Rozměr
Délka: 251mm
Barva
černo-modrá/bílá
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Satisfyer MEN

DOKONALÝ TLAK. DOKONALÉ UVOLNĚNÍ.

Stres v práci? Uvolni se se Satisfyerem Men. S ním si totiž úroveň tlaku jednoduše nastavíš sám. Podle toho, jak to máš rád, ti inovativní regulátor podtlaku nabídne buď silný, nebo jemný podtlak. Sexy efekt: Satisfyer Men tvůj penis téměř pohltí. Tento pocit tě zaručeně přivede k intenzivním orgasmům.

MŮŽE BÝT ŠIRŠÍ. MŮŽE BÝT UŽŠÍ.

Satisfyer Men není jen ledajakou erotickou pomůckou. Poskytuje nejintenzivnější stimulaci. V jeho superměkkém vnitřku na tebe čeká překvapení - měkký vnitřní obal obklopuje jedinečný vzduchový polštář, který ti umožní zažít nepoznanou rozkoš. Díky inovativní pumpovací funkci můžeš během použití stisknutím tlačítka připustit či odpustit vzduch. Sám si tak nastavíš těsnost Satisfyeru Men – a staneš se pánem jeho intenzity a své rozkoše.

  • kombinace vaginálního a orálního sexu
  • vyvinuto ve spolupráci s Roccem Siffredim
  • návlek „Classic“ je již součástí balení
  • přizpůsobí se každé velikosti penisu
  • "pro ten nejlepší orgasmus" (Rocco S.)

 

MATERIÁL

Zvenku sexy, uvnitř také: Satisfyer Men je jiný než ostatní erotické pomůcky, které znáš. Přesvědčí tě svým ultrasportovním lifestylovým designem z vysoce kvalitního silikonu. A co je mnohem důležitější, i uvnitř je po všech stránkách sexy. Za to vděčí superměkkému materiálu Cyberskin. Satisfyer Men je snadno čistitelný a díky uzávěru zůstává krásně čistý.

 

Stáhněte si manuály k Satisfyer MEN

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.