Cookies

Fun Factory pulsátor Bi Stronic FUSION

Tato nová pomůcka nabízí vibrace, pulzování i tahy – vlastně vše, co potřebujete k bezchybnému a intenzivnímu vyvrcholení.

Cena  3 590,- Kč
Běžná cena
4 490,-  Kč
Ušetříte
20% (900  Kč)
Výrobce
Fun Factory
Rozměr
23,8 Ø 4,5-3,5 cm
Barva
světle růžová
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!
Barevné varianty

Bi Stronic FUSION

Rozšiřte vaše erotické obzory s novým produktem Bi Stronic od hravé německé značky Fun Factory!

INOVACE STRONIC

Nejprodávanější série značky Fun Factory STRONIC nyní přichází s převratnou novinkou, která kromě inovativního designu a nejsilnějšího motoru nabízí i funkce, kombinující tahy, pulzy a vibrace. Dech beroucím bonusem je nově i dokonale anatomicky tvarovaný vibrační výběžek ke stimulaci klitorisu. Je to zkrátka pomůcka, která ženě splní všechna tajná erotická přání. Obě součásti Bi Stronicu – jeho vnitřní i vnější část – lze ovládat samostatně a vytvořit tak dokonalou kombinaci a souhru pohybu, pulzů a vibrací, podle vaší momentální nálady.

64 možných variant programů

Zvolený program lze navíc uzamknout tak, aby se spustil hned při dalším užití této hračky. Bi Stronic nabízí 9 pulzačních a 7 vibračních módů, pro vaše jedinečné uspokojení. Převratný je i design a tvar této erotické hračky. Drážky na spodní straně Bi Stronicu hravě polechtají váš poševní vchod, měkký zahnutý koneček smyslně rozdráždí váš G – bod a o klitoris se postará přizpůsobivý vibrační výběžek.

Při análním použití se pak zahnutý konec věnuje pánské prostatě, zatímco výběžek poskytuje stimulaci hráze mezi análním otvorem a varlaty. Bi Stronic je plně nabíjecí a voděodolný, takže nabízí neomezený prostor i k vodním radovánkám. Doporučujeme používat s lubrikačním gelem na vodní bázi.

Stáhněte si manuály k Bi Stronic FUSION

youtube Bi Stronic FUSION

Související výrobky

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.