Cookies

Satisfyer men heat vibration

Pánové, hledali jste hračku, která Vás pořádně nažhaví? Vaše hledání je u konce! Přinášíme Vám Satisfyer Men Heat Vibration.

 

Cena  999,- Kč
Běžná cena
1 565,-  Kč
Ušetříte
36% (566  Kč)
Výrobce
Satisfyer
Rozměr
Váha: 192g, Délka celková: 14 cm
Barva
černá
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Satisfyer men heat vibration

Spojení inovativní funkce zahřívání s vibračními módy dá vašemu potěšení realistický rozměr. Přestavte si, že váš penis obejme nahřátá měkkoučká pusinka SATISFYERu, vyrobená z lékařského silikonu. Přidejte vibrace a vaše tělo se roztřese vzrušením. Mimochodem, díky širokému rozevření otvoru, lze hračku použít i v případě, že penis není úplně ztopořený. Což je ideální volba, ať už se jedná o první rozcvičku nebo poslední ohňostroj.

2 v 1

Satisfyer Men Heat Vibration přichází s převratnou funkcí nahřívání. Po aktivaci se hračka zahřeje na teplotu mezi 37-40° Celsia, tedy o trochu více než je teplota lidského těla. Díky této funkci už nebudete chtít dát vaši hračku z ruky. Vyberte si k tomu jeden z 10 masážních programů. A co k tomu?  Vodotěsnost zajistí, že si můžete užívat i ve vaně či ve vířivce.

DECENTNÍ DESIGN

Snadná manipulace, ryze mužské černé a elegantní provedení dělá z vyhřívaného masturbátoru ideální hračku pro moderního muže. Jeho velikost a tvar dokonale padne do ruky, což usnadňuje a zpříjemňuje jeho používání.

NABÍJENÍ

Když mu dojde šťáva, můžete ho jednoduše nabít přiloženým magnetickým kabelem USB, který lze doplnit o standartní síťovou zástrčku s 5V, a jízda může začít nanovo. Dobíjecí hračky jsou šetrné k životnímu prostředí.

 

MATERIÁL A ÚDRŽBA

Masturbátor je vyroben z měkkého lékařského silikonu, který velmi dobře vede teplo, dokonale ho pak doplňují detaily z ABS plastu. Pro ještě lepší požitek doporučujeme použít lubrikační gely na vodní bázi, ty chrání materiál a udržují povrch hladký. Povrchová úprava a vodotěsnost umožňuje produkt omýt teplou vodou a jemným mýdlem, případně použít antibakteriální čisticí prostředek pro kompletní hygienu.

 


- vodotěsný
- 10 vibračních programů v 7 různých intenzitách
- nahřívací funkce (37-40°C)
- materiál: lékařský silikon a ABS plast
- USB nabíjecí kabel je součástí balení
- doporučené produkty: TOYFLUID a TOYCLEANER
- doba nabíjení cca 3,5 hod
- výdrž cca 60 minut
 

Váha:  192g
Délka celková:  14 cm
Délka vnitřního otvoru: 7,5cm
Průměr otvoru: 3 – 5 cm
Barva: černá/stříbrná

 

Stáhněte si manuály k Satisfyer men heat vibration

youtube Satisfyer men heat vibration

Související výrobky

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.