Cookies

Dildo FunFactory Share Lite

První lehké oboustranné dildo na světě

Cena  2 490,- Kč
Výrobce
Fun Factory
Rozměr
15,5 cm / 16,5 cm
Barva
ostružinová
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!
Barevné varianty

Share Lite

Share Lite je o 22% lehčí než jeho předchůdce. Byl navržen tak, aby splňoval všechny podmínky pro dokonalý pocit blízkosti bez postrojů. Díky své nízké hmotnosti lze Share Lite udržet zavedený na místě pouze svaly pánevního dna a vy se tak můžete oddat vašim hrátkám bez použití rukou či postrojů. Oba konce jsou zahnuté pro stimulaci bodu G a je vyvážen tak, aby špička zůstala vždy vzpřímená.

JAK MOHU POUŽÍT DILDO S DVOJITÝM KONCEM, JAKO JE SHARE LITE?

Kratší hřídel se nosí vaginálně. Vzhledem k tomu, že tato hračka je o 22% lehčí než původní SHARE, můžete ji držet a ovládat svaly pánevního dna bez jakéhokoli úsilí, bez postroje. Jeho zakřivený design znamená, že hračka přesně cílí na váš bod G. A pokud jste na druhém konci? Delší část bude masírovat váš bod G nebo prostatu.

Tato novinka byla navržena na základě zpětné vazby od zákazníků.

 

Vlastnosti:

Váha: 331g

Delší konec:  16,5 cm

Kratší konec: 15,5 cm

Stáhněte si manuály k Share Lite

Související výrobky

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.