Cookies

Satisfyer PRO 2 Generation 2

Zažijte rychlejší, intenzivnější a mnohonásobný ORGASMUS se Satisfyer Pro 2 Next Generation !

Cena  999,- Kč
Běžná cena
1 565,-  Kč
Ušetříte
36% (566  Kč)
Výrobce
Satisfyer
Rozměr
16,5 Ø 3,5-4,5 cm
Barva
zlato-růžová
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Satisfyer PRO 2 Generation 2

Satisfyer Pro 2 Next Generation je revoluční, sexy high-tech vychytávka, která vás posune na další úroveň potěšení. Satisfyer Pro 2 Next Generation stimuluje klitoris bez jakéhokoliv kontaktu, díky vlastní inovativní technologii. Jemně jej celý nasaje, obejme a tlakovými pulzy jej namasíruje dříve nepředstavitelným způsobem. 11 stupňů intenzity se postará o různé tipy stimulace od laskavé až po tu opravdu intenzivní. To činí Satisfyer Pro 2 Next Generation jedinečným, všestranným a nepostradatelným pomocníkem.

VÍCENÁSOBNÝ ORGASMUS? ŽÁDNÝ PROBLÉM!

Bezdotyková stimulace klitorisu zabraňuje znecitlivění tohoto nejsmyslnějšího ženského místečka. Ve srovnání s klasickými vibračními pomůckami tudíž můžete Satisfyer Pro 2 Next Generation okamžitě použít a prožít další a další orgasmus.

CO JE NOVÉHO

  • ovládací tlačítka +/- pro lepši regulaci intenzity stimulace
  • větší a širší silikonová hlava pro komfortnější stimulaci
  • decentnější podsvícení tlačítka zapínání / vypínaní
  • vylepšené napájení
  • ještě tišší

 

JEŠTĚ VÍCE ZÁBAVY POD VODOU!

Satisfyer Pro 2 NG je vodotěsný, takže s ním zažijete ještě intenzivnější zábavu ve sprše, ve vaně či ve vířivce. To musíte zažít: stimulace podtlakovými vlnami se pod vodou ještě mnohonásobně zintenzivní!

MATERIÁL A DESIGN

Satisfyer Pro 2 Next Generation přichází v luxusní zlato-růžové barvě. Masážní hlava je vyrobena z  velmi jemného a na dotyk příjemného lékařského silikonu. Masážní hlava je snímatelná pro dokonalé čištění. Satisfyer Pro 2 Next Generation je 100% hygienický, protože žádná voda, lubrikant, nebo jiná tekutina nemůže být nikdy vtažena do dutin přístroje. Jeho motor je navíc mnohem tišší, než tomu bývá u konkurenčních výrobků. Satisfyer Pro 2 NG je vybaven vestavěnou dobíjecí baterií, a proto je šetrný k životnímu prostředí.  USB magnetický nabíjecí kabel je součástí balení.

NAŠE TIPY

Ještě dokonalejší prožitek docílíte použitím lubrikantu na vodní bázi.

Zkuste použít Satisfyer Pro 2 Next Generation i při milostném spojení. Váš orgasmus bude ještě intenzivnější , což si zaručeně užijete nejen vy, ale i váš partner.

Stáhněte si manuály k Satisfyer PRO 2 Generation 2

youtube Satisfyer PRO 2 Generation 2
Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.