Cookies

Satisfyer Pro 2 Vibration

Všechny milovnice potěšení pozor: tlakové vlny a vibrace v jedné hračce? S novým Satisfyer Pro 2 Vibration se Vaše sny konečně splní!

Cena  999,- Kč
Běžná cena
1 595,-  Kč
Ušetříte
37% (596  Kč)
Výrobce
Satisfyer
Rozměr
16,5 ⌀ 10-12mm
Barva
zlato-růžová
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Satisfyer Pro 2 Vibration

Třetí generace Satisfyeru Pro 2 je doplněna o „kouzlo vibrace“ a kombinuje celosvětově oblíbenou stimulaci klitorisu prostřednictvím podtlaku s neméně oblíbenými vibracemi v jedné hračce. Pružinový kroužek vyrobený z lékařského silikonu jemně obklopí klitoris s 11 intenzitami podtlaku bez jakéhokoli doteku, zatímco vrchní část ho rozvibruje pomocí 10 samostatně ovladatelných vibračních programů. A výsledek? Čistá extáze!

NOVÝ DESIGN, NOVÁ ZÁBAVA.

Design nového Satisfyer Pro 2 Vibration kombinuje známou elegantní barvu růžového zlata s novým užším tvarem, který je zároveň ergonomický svým zakřivením. Váš nový pomocník Vám tak perfektně sedne do ruky.  K pohodlnému ovládání slouží široká tlačítka, jimiž lze ovládat podtlak a vibrace samostatně. Od slastného prožitku Vás nebude vyrušovat ani tichý motor a Vy se tak budete moci plně soustředit jen na jedno!

Jemné křivky, štíhlý tvar a intuitivní ovládání zaručují maximální pohodlí pro Váš luxusní zážitek! SATISFYER PRO 2 VIBRATION je vodotěsný a můžete ho tak používat ve vaně či ve vířivce.

 

- 2 v 1 – podtlak a vibrace
- programy samostatně ovladatelné
- 2 motory
- vodotěsný
- nabíjecí, USB nabíjecí kabel je součástí balení
- 16,5cm, ⌀ 10-12mm, 138g

Materiál: lékařský silikon/ ABS plast

 

Stáhněte si manuály k Satisfyer Pro 2 Vibration

youtube Satisfyer Pro 2 Vibration
Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.