Cookies

Satisfyer Luxury High Fashion

Orgasmus nikdy nebyl luxusnější než se Satisfyer Luxury High Fashion

Cena  1 995,- Kč
Běžná cena
3 895,-  Kč
Ušetříte
49% (1 900  Kč)
Výrobce
Satisfyer
Barva
stříbrná
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Satisfyer Luxury High Fashion

Jestliže se nechcete vzdát extravagance, pokud jde o vaši oblíbenou sexuální hračku, luxusní verze tohoto sofistikovaného vibračního a sacího vibrátoru je dokonalým společníkem pro vaše dobrodružství při stimulaci klitorisu. Jeho bezkontaktní stimulace Airpulse v kombinaci s jeho luxusním vzhledem vás přivede do orgasmické extáze.

Designové provedení

Broušený hliník doplněný vysoce kvalitními ovládacími prvky okouzluje na první pohled. Intuitivní ovládání umožňuje přepínat mezi 11 různými nastaveními intenzity a užívat si vaše oblíbené módy naplno. Ergonomický tvar SATISFYER LUXURY HIGH FASHION sedí pohodlně v ruce. Díky své vodotěsné úpravě se tento vibrátor mění ve smyslnou ponorku do sprchy nebo vany, s níž budou vaše zážitky ještě intenzivnější.

Materiál a údržba

Silikonová hlavice je vyměnitelná. Měkká v kontaktu s pokožkou, která se perfektně přizpůsobí klitorisu.

Lékařský silikon je velice nenáročný na údržbu, omývejte teplou vodou a jemným mýdlem. Na závěr doporučujeme ošetření pomocí antibakteriálního čistícího spreje pro intimní pomůcky (toycleaner).

Materiál:

-broušený hliník, lékařský silikon
-barevné provedení: stříbrná
-voděodolný
-nabíjecí – USB kabel je součástí balení

Stáhněte si manuály k Satisfyer Luxury High Fashion

youtube Satisfyer Luxury High Fashion
Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.